usluge

Od samog početka otvaranja obrta 1991. godine poslovanje obrta je bilo usmjereno na izradu cipela po narudžbi i na visokokvalitetno napravljene popravke. Mnoge stručne osobe među poslovnim partnerima u Hrvatskoj i inozemstvu, zadivljene su kvalitetom i preciznošću izrade koju pruža obrt "Anita".
Glavno obilježje poslovanja usmjereno je na izradu cipela koje se ne mogu nabaviti na našem tržištu pod čim se podrazumijeva:
  • ekskluzivna obuća po narudžbi uz modeliranje modela prema želji klijenta;
  • izrada unikatnih modela obuće;
  • izrada vjenčanih cipela i cipela za svečane prigode
  • izrada obuće od odjevnih tkanina i čipke;
  • izrada i ekstremnih veličina cipela: za žene od broja 32-45
  • te za muškarce od broja 38-49;
  • individualan pristup klijentu u posebno dogovorenom terminu.
Popravljanju obuće se pristupa jednako pažljivo kao i izradi nove obuće.

koje materijale koristimo

materijali 1 xxxIako cipele pokrivaju tek mali dio našeg tijela, pri izradi obuće pridajemo važnost svakom detalju. S obzirom da se svaki par izrađuje pojedinačno i po vlastitom odabiru klijenta, možemo reći da se radi o unikatnoj obući.

Najveći naglasak stavljamo na odabir materijala. Prednost dajemo prirodnoj koži tako da u svojoj ponudi uvijek imamo najbolju i najmekaniju kožu. Koža je pravilno uskladištena i nije pod utjecajem izvora topline koji bi ju isušivali i time umanjivali njenu kvalitetu.
Klijenti mogu izabrati između različitih vrsta (box, velur, ševro, napa...) i boja kože.

A asortiman proširujemo najelegantnijim tkaninama i najekskluzivnijim dodacima koji čine sastavni dio vaše cipele. U različitim potrebama i željama klijenata, vlasnica obrta i dizajnerica, gđa Anita Zannotti Štulec, prepoznaje osobne izazove, što je tokom svih ovih godina dovelo do razvoja inovativnih rješenja izrade svih vrsta obuće od tipično neobućarskih materijala, kao što su primjerice svila, tweed, čipka i sl.

Na našim internet stranicama mogu se vidjeti samo neki od uzoraka materijala i dodataka, a isti Vam mogu pomoći kod odabira za Vašu narudžbu.

kako naruciti obucu i cijene

Dovoljno je nazvati broj telefona +385 1 3886 944 i rezervirati svoj termin s dizajnericom gđom Anitom Zannotti Štulec. U tom terminu se uzima ocrt stopala i vrši se izmjera Vaših stopala, definira se model, odabire oblik i visina peta i materijal. Razgovor i savjetovanje s dizajnericom se naplaćuje u iznosu od 100,00-200,00 kuna i nisu dio cijene obuće.

Cijena Vašeg modela ovisi o spomenutim zahtjevima, odabranom materijalu i kompleksnosti modela. Cijena naručenog modela biti će istovjetna viđenom modelu u našim salonima ukoliko ne postoji potreba za bilo kakvim promjenama i doradama krojeva i krojnih dijelova i bez dorade kalupa na približne mjere Vaših stopala.

Modeliranje modela nije uključeno u cijene istaknute na uzorcima na policama naših salona i ostaje isključivo pravo vlasnice obrta da procijeni da li će Vam taj dio usluge pokloniti. 

nacin placanja

U ovom trenutku plaćanje je moguće vršiti gotovinom ili uplatom na IBAN račun obrta. Plaćanje se vrši u dvije rate. Prva rata je akontacija, a druga se rata plaća pri preuzimanju naručene obuće.

Plaćanje akontacije je obavezno i iznosi min. 500,00 kuna, dok zahtjevniji modeli i do 1/3 cijene. Ukoliko se naručuju čizme akontacija iznosi 50% cijene.
Plaćanjem akontacije klijent/ica financira materijalne troškove koji nastaju pripremom kalupa i nepovratnim trošenjem repromaterijala na jedinstvenu personaliziranu narudžbu. Iz tog razloga se iznos akontacije ne vraća u slučaju jednostranog odustajanja od narudžbe od strane naručitelja potaknutog subjektivnim razlozima.
Plaćena akontacija je potvrda narudžbe, te obrt, od tog trenutka, preuzima odgovornost za izradu i isporuku dogovorene narudžbe. Obrt prihvaćanjem Vaše uplate potvrđuje da je u mogućnosti izraditi model (da su rezervirani kapaciteti i repromaterijal).

Plaćena akontacija, kao i Vaš potpis na narudžbi, dokazuje da ste u potpunosti informirani o procesu i rizicima izrade, da ste suglasni s gore navedenim uvjetima. 

Koristimo priliku da obavijestimo sve klijente da više ne dajemo mogućnost plaćanja karticama ili na rate:
  mastercard 48visa 48
Uskoro:
amex 48
       

dizajn

Vlasnica obrta, koja je i sama dizajner, visoko poštuje autorstvo i izvornu ideju drugih autora. To je razlog zašto se u obrtu "Anita" ne izrađuju kopije modela obuće drugih proizvođača i dizajnera. 

Donoseći slike drugih proizvođača moguće je olakšati dogovor Vaše narudžbe, jer nam je na taj način lakše razumijeti Vaše želje i interpretaciju Vaših ideja.